Concert Golan in Doors Club Constanta – 27 mai 2016

In jur de miezul noptii este programat sa inceapa concertul Golan din Doors Club, pe data de 27 mai 2016 (vineri noaptea, spre sambata). Golan reprezinta o trupa de muzicieni cu experienta, format din Alex Burcea (pian, flaut, percutie, trompeta & altele), Mihai Ristea si Ernesto Esneldo (muzician profesionist, originar din Cuba).

„Golan reprezinta un proiect inedit pentru Romania ce incearca sa arate o productie live, o constructie care poate sa difere de la set la set, combinata cu instrumente de suflat (flaut, trompeta), instrumente de percutii, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte si procesoare care sunt redate in piese cu un sound unic. Ceea ce vi se pregateste pentru noaptea de vineri spre sambata, 27 mai, în Doors Club, va fi un studio session, o constructie a unui track live cu spectatori”, mentioneaza organizatorii pe website-ul Doors Club.

Pretul unui bilet este 30 de lei. Info si rezervari la tel.: 0763 661 622. Biletele se cumpara in avans de la sediul clubului. Program vanzari bilete: luni, marti, joi intre 12:00 si 16:00 si miercuri intre 17:00 si 21:00.

golan concert doors constanta afis