Liebherr – 6 ani garantie la aparatele frigorifice cumparate in perioada 15 mai – 31 august 2016

Liebherr, un brand exponent al calitatii germane, capata tot mai multa popularitate pe piata electroIT din Romania. Aparatele frigorifice Liebherr sunt disponibile online si offline, in importante magazine si retele de retail, inclusiv in judetul Constanta. In perioada 15 mai – 31 august 2016, orice frigider Liebherr achizitionat ofera utilizatorului un beneficiu suplimentar: 6 ani garantie.

Frigiderul este un aparat de importanta majora in orice locuinta, ba chiar se poate spune ca ne influenteaza activitatile de zi cu zi – in mod pozitiv, atat timp cat functioneaza asa cum trebuie. Nimeni nu-si doreste complicatii, reparatii, vizite in service si… mancare care se deterioreaza in lipsa unui frigider / congelator. In frigider pastram – mai ales pe timp de vara – multe ingrediente pe care le folosim pentru prepararea meselor principale din zi; in plus, acolo pastram gustari, deserturi, chiar fructe si legume. Frigiderul ne influenteaza uneori deciziile cu privire la consum (alegem anumite produse pentru prepararea micului dejun si mai ales a pranzului si a cinei).

Daca nu avem un frigider de calitate, in stare buna de functionare, acesta ne va influenta in mod negativ deciziile de shopping in supermarket / hipermarket: vom cumpara putine produse, doar pentru utilizarea zilnica, pentru ca acestea sa nu se strice… In schimb, daca avem un frigider pe care ne putem baza, la shopping vom profita mai usor de toate ofertele speciale si vom putea alege produse la pret redus, caci acestea vor mai avea durata de viata suficienta in frigiderul nostru (in functie de situatie, chiar si multe alte zile, in cazul legumelor, a salatelor etc.).

liebherr

Liebherr are peste 60 de ani experienta in domeniul electrocasnicelor. Accentul este pe calitate si stil – standarde inalte, pentru produse perfect functionale, dar in acelasi timp ecologice, ce prezinta un consum redus de energie. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr si ajung in Europa, dar si in alte parti ale lumii.

Pentru a asigura fiabilitatea produselor, se utilizeaza in fabricarea aparatelor materiale si componente de calitate superioara. Inca din faza de realizare, fiecare aparat este testat de mai multe ori in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Dezvoltarea continua a produselor, optimizarea tuturor componentelor si o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu asigura deja proverbiala calitate Liebherr„, se precizeaza pe website-ul oficial al companiei.