Managementul deseurilor – afaceri in interesul oraselor

Afacerile din domeniul managementului deseurilor sunt foarte profitabile, mai ales daca ne referim la partea de reciclare. Legislatia din domeniu este favorabila acestui business, caci vorbim de initiative care nu sunt doar in interesul antreprenorilor, ci si in interesul tuturor locuitorilor din respectiva zona. Orasele castiga curatenie si un mediu mai sanatos, iar deseurile pot fi chiar valorificate, prin diverse mijloace.

In domeniul colectarii deseurilor se pot implica atat firme de colectare deseuri si societati de salubritate, cat si supermarketuri si hypermarketuri, hoteluri si restaurante, centre comerciale si malluri, distribuitori si operatori logistici. In acest domeniu al managementului deseurilor sunt necesare echipamente speciale, asa cum sunt spre exemplu presele de balotat de la AweCompactors.ro.

presa-de-balotat-deseuriIata o presa de balotat de gama medie, cu o incarcare usoara a cutiilor de dimensiuni foarte mari: modelul MACFAB 150. Acest produs include sistem de ghiare care reduce efectul de revenire elastica a materialului, precum si sistem complet automat de evacuare a balotului. Exista si prese de balotat de dimensiuni mai mari, asa cum este modelul MACFAB 450 Long Ram, cu urmatoarele caracteristici: produce baloti cu greutatea de cca 550 Kg; este ideal pentru cantitati mari de deseuri; sistem complet automat de evacuare a balotului; sistem de ghiare care reduce efectul de revenire elastica a materialului; cinci fire pentru legarea balotului.

AWE Compactors este unic importator in Romania al unor marci de top in industria deseurilor – GreexMax, Bergmann, MACFAB, H&G, Wagner. „Ne adresam firmelor de pe intreg teritoriul Romaniei si consideram un avantaj major prezenta in tara noastra a unei reprezentante tehnice proprii a producatorului, care asigura servicii de interventie si reparatii profesionale in garantie si postgarantie”, se precizeaza pe awecompactors.ro, website-ul unde pot fi accesate detalii complete despre gama intreaga de produse, de la prese de balotat si pana la compactoare de deseuri, compactoare EPS, tocatoare si perforatoare. Exista atat produse pentru deseurile menajere, cat si echipamente dedicate managementului deseurilor reciclabile – in special PET-uri si sticla.

Toate lumea isi doreste sa traiasca intr-un mediu curat si asta a devenit o preocupare importanta la nivel european. Produsele comercializate de AWE Compactors ajuta la indeplinirea acestui obiectiv tocmai prin nivelul inalt de calitate, prin fiabilitate si performanta. Un element demn de remarcat este costul mic de exploatare si mentenanta.