Locuitorii marilor orase, targetul principal al caselor de pariuri online

Locuitorii din marile orase ale Romaniei, printre care si Constanta, reprezinta targetul principal al caselor de pariuri online licentiate in tara noastra. Nu intamplator, mai multe case de pariuri au derulat anul trecut inclusiv campanii outdoor, stradale, in astfel de localitati. Desi in aceste orase exista deja un numar foarte mare de agentii de pariuri offline, accesul la tehnologie este la indemana (inclusiv prin retele publice WiFi), ceea ce face ca trecerea la pariuri online sa fie un pas logic, o evolutie fireasca.

Unibet, Betano, NetBet, sportingbets, winmasters, Betfair sunt doar cateva dintre casele de pariuri online care se promoveaza activ in Romania. Tot mai multi romani joaca pe astfel de platforme online biletul zilei la pariuri sportive, bucurandu-se de bonusuri, cote mari si multe alte avantaje. Optiuni precum pariurile live si pariurile cash-out sunt de asemenea tot mai populare. Avansul tehnologiei este extrem de accelerat in acest domeniu al jocurilor de noroc online.

In 2017 este de asteptat ca tot mai multi romani sa „debuteze” la pariuri online, iar cei care au incercat ocazional acest mediu in 2016 sa se obisnuiasca in acest an cu online-ul, in dauna offline-ului. Cel mai probabil, cele doua canale de pariere vor continua sa existe in mod paralel, insa viitorul este cu siguranta mai avantajos pentru pariurile sportive la distanta, precum si pentru alte jocuri precum poker online, bingo online, cazino online.

Pe internet, pana si website-urile ce ofera in mod constant ponturi fotbal si din alte sporturi au evoluat accelerat in ultimele luni. Spre exemplu, Ponturi-Bune.ro si Tipzor.ro sunt branduri care se remarca prin faptul ca si-au updatat platformele web, consemnandu-se atat upgrade din punct de vedere tehnic si estetic, cat si din punct de vedere al continutului. Astfel, intreb mediul ce tine de pariuri online si jocuri de noroc online in general devine tot mai profesionist in tara noastra, pe masura ce asteptarile jucatorilor sunt si ele tot mai ridicate.

Operatorii de jocuri de noroc online publica tot mai des anunturi cu privire la castiguri mari consemnate de diversi jucatori din Romania. Spre exemplu, in Casino Unibet, in decurs de o luna s-au castigat doua jackpot-uri consistente, premii ce au ajuns la jucatori din Timisoara si Bucuresti.