Forme de distractie in Constanta, la final de sezon estival

Timp de aproximativ trei luni, Constanta (si adaugam aici si statiunile turistice din apropiere) a fost locul principal de distractie in tara. Pe langa cluburi si alte locatii de acest tip, zona a fost animata de evenimente diverse: concerte, festivaluri de muzica si de teatru, evenimente sportive, concursuri, evenimente creative, expozitii etc. Practic, Constanta a fost scena pentru divertisment cat cuprinde, zi de zi, noapte de noapte!

Constantenii stiu ca, dupa plecarea valurilor de turisti, lucurile nu mai sunt atat de animate in oras. Si totusi, exista forme de distractie, caci vorbim despre una dintre cele mai mari localitati din Romania. S-au redeschis multe baruri si restaurante ce au facut pauza pe durata verii (cand unele s-au mutat de fapt in Mamaia si in imprejurimi), iar in noptile de week-end, cluburile ii gazduiesc pe cei dornici de astfel de distractie.

In Piata Ovidiu sunt programate si toamna anumite evenimente, iar la mall-urile din oras (in principal Vivo! Constanta si City Park Mall) sunt mereu diverse programe speciale, expozitii, concerte etc. Spre exemplu, la Vivo! tocmai s-a desfasurat o expozitie – concurs de pisici (cu animale sosite chiar si din afara tarii), iar in curand va fi un targ de stiinta.

La teatru a inceput noua stagiune, sunt spectacole in fiecare saptamana, inclusiv balet, opera si opereta. Cele trei cinematografe din oras aduc, ca de obicei, cele mai recente si interesante filme. Adesea sunt anuntate in oras si alte evenimente, deci se poate spune ca, spre deosebire de locuitorii altor orase mai mici, constantenii au parte de distractie si in extra-sezon, chiar daca in doze mai reduse decat vara, desigur.

Pentru a compensa aceasta diferenta, sa nu uitam de formele de distractie ce nu tin in mod direct de iesit in oras. Internetul si gadgeturile sunt de mare ajutor la acest capitol, caci pot transforma momente de plictiseala in momente de distractie, extrem de simplu. Poti accesa website-uri cu video-uri amuzante, poti socializa pe net, poti urmari transmisiuni sportive (au inceput noile sezoane de fotbal in campionate precum Premier League si La Liga, dar si in UEFA Champions League si UEFA Europa League). Si unde este vorba de sport, merge sa fie alaturi si distractia la pariuri online, cea mai simpla forma de pariere.

Consultand programul TV mai des decat de obicei si profitand la maximum de orice forma de distractie de pe la mall-urile din oras, constantenii pot totusi sa se simta privilegiati la capitolul de divertisment. In plus… mai sunt vreo 8 luni si gata, vine sezonul estival 2018!