Caracteristici ale unui acoperis din tigla metalica

Ca proprietar de acasă, trebuie să știți că acoperișul dvs. este etanș, rezista la intemperii, este ușor de întreținut și, cel mai important, firma de la care ati cumparat si cea care a montat acoperisul vă poate oferi garanție, indiferent dacă este vorba de o casă nouă sau de înlocuirea acoperisului casei existente. Un nou sistem de acoperiș este o investiție mare chiar si daca doriți să adăugați valoare proprietății dvs. În special pentru re-acoperirea casei, veți fi uimiți cât de simplu și eficient din punct de vedere al costurilor este crearea unei valori suplimentare pentru proprietatea dumneavoastră.

MATERIALE FOLOSITE

Produsele de acoperire folosite la un acoperis din tigla metalica sunt definite ca fiind ușoare sau grele, în funcție de greutatea acoperisului. Un acoperiș ușor este un acoperiș din material care nu depășește 20 kg / m2 de suprafață , adică plăci metalice cu rezistenta de durată sau plăci metalice presate. Un acoperis greu este un acoperiș din material care depășește 20 kg / m2 suprafață, dar nu depășește 60 kg / m2, adică plăci din beton, plăci de argilă.

În Noua Zeelandă de exemplu, tipul de material folosit include plăci metalice presate, plăci din beton, plăci ondulate, plăci de argilă, șindrile de lemn și șindrile de beton. Vă sugerăm mereu să comparati avantajele și dezavantajele fiecărui tip de material pe care îl considerați potrivit pentru a incepe lucrarea la casa dvs.

DURABILITATE

Cat va rezista acoperisul casei? Durata de viață efectivă a fiecărui sistem de acoperiș este determinată de o serie de factori, inclusiv calitatea materialului, proiectarea și tehnologia produsului, condițiile climatice locale și de mediu, montarea și întreținerea adecvată a acoperișului.

Tehnicile moderne de fabricație folosite de Civeflor sporesc această durabilitate oferind clienților un produs care este sigur că va dura o viață. Progresele în ceea ce privește durabilitatea se datorează îmbunătățirilor tehnologiei vopselei, în special trecerii de la galvanizare (tabla zincată) la Zincalume (o combinație de zinc și aluminiu). Noua tehnologie oferă o acoperire robustă care se va rezista in cele mai dure medii și va conferi acoperisului dvs o durată de viață mai mare decât înainte.