Forfecutele pentru manichiura

Foarfecutele de unghii din inox de calitate sunt mici, dar puternice, cu lamele în cea mai mare parte curbate. Utilizarea lor principală constă în scurtarea și modelarea unghiilor degetelor de la maini si de la picioare. În plus, ele pot fi folosite pentru a tăia colțurile și cuticulele.

Istoria foarfecelor pentru unghii

Foarfecele au fost inventate în Egiptul antic în jurul anului 1500 î.Hr. Cele pivotate au apărut în jurul anului 1761, când Robert Hinchliffe a produs foarfece din oțel lustruit. In secolul al XIX-lea că au fost produse alte tipuri de foarfece ca foarfecele de unghii. Foarfecele erau forjate manual, iar mânerele lor erau decorate.

Foarfecutele noastre de unghii sunt proiectate elegant și sunt un instrument excelent suplimentar pentru setul de manichiură al fiecărei femei. Ele joacă roluri multiple: le puteți folosi pentru a elimina etichetele de pe haine sau pentru a elimina atele de la haine. Sunt bune pentru a taia unghiile cu usurinta, fara a se despica sau rupe. Mânerele lor sunt modelate ergonomic pentru a asigura stabilitate și confort în timpul tăierii unghiilor. În plus, meșteșugul de înaltă calitate le face durabile și capabile să își păstreze funcționalitatea suficient de mult timp.

Foarfecele pentru unghii sunt în principal de culoare argintie, dar decorurile lor de cristal variază în culori, inclusiv violet. Unele mânere sunt făcute cu ușurință, tocmai pentru a asigura un confort atunci cand sunt folosite.

Manichiura este cunoscută numai pentru femei, dar bărbații caută și ei aceste servicii. Diferite saloane le oferă, dar puteți face si acasa manichiura daca aveti instrumentele de baza in trusa. Unghiile reflectă multe despre o persoană, de aceea trebuiesale acordam atentia meritata.