Imprimante laser color profesionale

KYOCERA MITA Europe B.V. a lansat un echipament nou ECOSYS MFP care va aduce funcționalitatea A3 birourilor și grupurilor de lucru mai mici. FS-6025MFP va fi alegerea ideală pentru organizațiile care au nevoie de imprimare și copiere laser color profesionale și rentabile într-un dispozitiv compact și ușor de utilizat.

Noile echipamente Kyocera sunt dotate cu un panou tactil extrem de intuitiv, care poate fi personalizat pentru a ghida utilizatorii pas cu pas prin sarcinile de zi cu zi, cum ar fi scanarea, reducerea incidenței erorilor utilizatorului și a timpului necesar comenzii de pe dispozitiv. Funcțiile de gestionare, cum ar fi controalele de acces definite asigură faptul că noile MFP se încadrează fără probleme în sistemul de gestionare a documentelor unei firme.

Ognen Basarovski, Product Manager la KYOCERA MITA Europe, explică rațiunea dezvoltării noilor dispozitive. „În climatul conștient cu bugetul de astăzi, clienții au nevoie de dispozitive care oferă cea mai mare funcționalitate la cel mai economic preț. Am făcut FS-6025MFP la fel de ușor de instalat, utilizat și întreținut ca imprimantă A4, asigurându-ne ca, costurile de funcționare sunt scăzute. Acestea oferă în mod eficient tot ceea ce v-ați aștepta să vedeți la multifuncțional A4, cu un plus de funcționalitate A3 „.

FS-6025MFP are caracteristici avansate care sunt compatibile cu produsele finale KYOCERA MITA și care vor spori productivitatea utilizatorilor. Acestea includ un finisher de capsare de 500 de coli, funcții scanare color la e-mail, scanare în PC și scanare în USB, precum și imprimare și copiere de 600 dpi, la 25/30 copii pe minut.

KYOCERA MITA este una dintre cele mai importante companii de soluții pentru documente de birou din lume. Gama de produse este compusă din imprimante ECOSYS, sisteme multifuncționale fiabile și dispozitive de format mare, completată de consumabile, soluții eficiente de documentare și servicii complete. KYOCERA MITA oferă produse inovatoare, construite pe o bază de componente cu durată lungă de viață, permițându-le să ofere clienților săi un cost scăzut și o eficiență ridicată în orice loc de muncă.