Servicii stomatologice pentru cel mic

Inca de mici, copiii ar trebui dusi la o clinica de stomatologie. Medicul stomatolog va putea verifica astfel daca totul este in regula si le va da sfaturi parintilor, pentru ca igiena dentara a celor mici sa fie cat mai buna. Exista o multime de probleme care pot aparea chiar de la o varsta frageda, de aceea o vizita la stomatolog este indicata. Se intampla de multe ori ca parintii sa vina alaturi de copii la un cabinet de stomatologie pentru un aparat dentar. Multi copi se confrunta cu problema dintilot strambi, iar daca aceasta problema se trateaza din timp, ea se va rezolva mai repede. E mai bine sa porti un aparat la 8-9 ani, decat sa-l porti la 25-30 de ani pentru ca dintii se vor indrepta mai greu daca varsta este mai inaintata. Adultii nu ar trebui sa ignore problemele dentare ale copiilor pentru ca in timp, aceste probleme se pot agrava. Un lucru esential tine si de perceptia pe care cel mic o are cu privire la cabinetul stomatologic.

Parintii nu ar trebui sa-i dezvolte celui mic o fobie fata de stomatologi. Nu trebuie sa amenintati copilul niciodata ca il veti duce la stomatolog daca nu este cuminte. El ar trebui in schimb invatat ca igiena orala este foarte importanta pentru sanatatea lui. Cris-Smile ofera si servicii destinate celor mici. Un detartraj ii va feri pe cel mic de placa bacteriana, prin detartraj eliminandu-se tartrul ce este definit ca un ansamblu de reziduri alimentare si de depuneri de minerale cu o puternica incarcatura bacteriana. Reziduurile organice sunt un mediu prielnic pentru acumularile de germeni, dar si de bacterii. Un serviciu bun de detartraj va impiedica aparitia buzunarelor gingivale dar si infundarea glandelor salivare.

Daca nu veti apela la un astfel de serviciu, pe termen lung, sensibilitatile dentare ale copilului vostru se vor mari, iar sangerarile gingivale for fi mai frecvente. Acestea sunt suficiente motive pentru a merge periodic la medicul dentist. Acesta va va spune care sunt eventualele probleme dentare ale copilului si cum puteti face pentru a le trata, astfel incat sa nu se agraveze.