Cele mai avantajoase oferte

Un aparat dejantat sau o masina dejantat sunt folosite cu precadere in vulcanizari si service-uri. Rolul acestora este de a inlocui anvelopele de pe jante si de a usura treaba angajatilor ajutandu-i pentru un randament mai bun si pentru a putea sa se ocupe de un volum mult mai mare de clienti

Cel mai important lucru pentru orice bussines este sa poata sa isi multumeasca clientii. Un client multumit cu siguranta va recomanda mai departe cand i se ofera servicii de cea mai buna calitate, acesta fiind si scopul accestor aparate prin care se ofera servicii de cea mai buna calitate. In unele cazuri se poate intampla ca in urma procesului de schimbare a unei anvelope, jantele sa fie deteriorate de catre angajat dar folosind aceste aparate profesionale fiind foarte precise se elimina complet acest risc.

Cu acest aparat dejantat in dotarea unei vulcanizari nici o anvelopa nu va ramane nereparata. Este foarte eficienta si rapida putand astfel sa satisfaca un numar cat mai mare de clienti si automat sa atraga cat mai multi clienti care cu siguranta vor pleca cu zambetul pe buze.

Cele mai avatajoase oferte le gasiti pe Elevatoare Auto care se ocupa de vanzarea de elevatoare, aparate dejantat, masini dejantat plus multe alte masinarii si unelte necesare unui service sau unei vulcanizari. Produsele oferite de ei sunt de cea mai buna calitate fiind conforme cu normele impuse de Uniunea Europeana aceste aparate fiind de mai multe tipuri care pot actiona pe orice tip de roata de la cea de autoturism pana la cea de utilaj agricol. Avand motoare puternice aceste aparate dejantat cu siguranta nu vor dezamagii. Sunt sigure, silentioase si profesionale.

Pretul unui astfel de aparat este cuprins in functie de model si functiile acestuia intre 2000 de lei si ajungand pana 27.000 de lei pentru aparatele de ultima generatie dotate cu un joystick prin care se poate controla de la distanta acestea fiind in special destinate service-urilor si vulanizarilor mari care se ocupe inclusiv de utilaje mari.