Un avocat Motorga se cunoaste ca ziua buna

Un avocat Motorga da clasa tuturor avocatilor din Romania si se cunoaste ca ziua buna. Cine reuseste sa-l angajeze sta linistit pe parcursul procesului si este sigur de reusita.
Asa cum ziua buna se cunoaste de dimineata si avocat Motorga se cunoaste de la prima discutie.
In orice caz nu cred ca ti-ai dori un avocat care:
-nu are rabdare si timp sa te asculte si iti repeta din doua in doua fraze: ”Lasa ca stiu eu mai bine!”. Am vazut avocati care isi impingeau clientii usor cu mana sau faceau un gest de expediere cu degetele si nu ascultau ceea ce se chinuia sa le spuna interlocutorul pretextand lipsa timpului. De multe ori oamenii au nevoie sa fie ascultati de aparatorii lor.
-te trateaza cu lipsa de consideratie, rada cand nu esti in tema cu termenii de specialitate
-nu cunoaste legslatia actuala si iti spune in fata acest lucru facandu-te sa te temi ca vei pierde procesul. Sigur ca avocatii nu stiu totul, dar isi fac temele acasa si nu isi arata punctele slabe in fata clientilor
-alearga de la un tribunal la altul, intarzie de la proces si te face sa iti stea inima de frica. O programare riguroasa impiedica astfel de incidente. Un avocat bun este alaturi de clientul sau la timp in sala, nu se afla pe drum, cand judecatorul ia dosarul.
-nu isi varsa frustrarile personale pe cel pe care il apara. Am vazut avocati tipand la clientii lor, umilindu-i, uneori chiar pe culoare, in vazul tuturor. Este cumplit sa iti platesti un aparator caruia sa ii fi confident si care sa te ajute, iar el sa te respinga.
Niciodata nu ti se vor intampla aceste lucuri cu un profesionist de la Societatea Civila de Avocatura Motorgacanureci fiindca:
-consultanta se acorda telefonic sau pe e-mail, daca nu ai timp sa te prezinti la sediul lor fizic si isi iau timp sa discute (sunt cei mai buni avocati„ascultatori” din lume) si sa va sfatuiasca.
-se dedica trup si suflet cauzei dumneavoastra si programeaza totul cu minutiozitate. Toti clientii au trecut la punctele tari ale prestatiei faptul ca nu intarzie si castiga procesele.
-sunt foarte bine pregatiti si actioneaza ca o echipa, oricat de complex ar fi procesul dumneavoastra
-au multe domenii in lista lor de expertiza, aproape toate domeniile dreptului, de aceea este bine sa pastrati legatura cu ei
-sunt foarte politicosi cu clientii, dar si in instanta. Un asemenea aparator va face cinste.
-nu percep comisioane, taxe, niciun fel de atentii in afara celor prezentate la inceput.
In afara procesomanilor care isi gasesc placerea in a pune nenumarate procese pe rol, nimeni nu se judeca de placere, dar nu poti sa admiti ca repturile tale sa fie calcate in picioare. In cazul in care ai ajuns in fata instantei, angajeaza un aparator bun, un avocat Motorga sa fii sigur ca vei castiga.
Altfel, procesele tale nu inseamna altceva decat bani irositi, timp pierdut si nervi tociti prin tribunale. Au fost cazuri in care oamenii chiar s-au imbolnavit cautandu-si dreptatea prin tribunale.