Achizitia pe care nu o vei regreta niciodata – Climatico

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca daca vrei sa scapi de temperaturile incredibil de ridicate ar fi cazul sa iti achizitionezi un aparat de aer conditionat. Eu deja mi-am achizitionat un sistem pentru toata casa si sunt foarte multumita de intregul sistem.

Dar ce ma multumeste si mai mult este ca firma de la care l-am achizitonat mi-a operit suport tenhnic si consiliere, doua lucruri de care aveam atat de mare nevoie. Mai mult de atat preturile sunt foarte bune, calitatea este exceptionala si mai mult decat atat fiecare comanda beneficiaza de livrare rapida si montaj autorizat.

Daca si tu vrei sa iti achizitionei un sistem de aer conditionat pentru casa ta iti las mai jos cateva tips-uri care mie mi-au fost de mare ajutor. Si iti recomand cu toata imina forma Climatico sunt extraordinari in ceea ce fac.

Este important sa stii ca sunt aparatele de aer conditonat se impart in mai multe categorii in functie de capacitate. Capacitatea lor se masoara in BTU/ ora  (British Thermal Units per Hour). Cu cat capacirarea aparatului de aer conditionat este mai mare cu atat este mai puternic sistemul. Asta inseamna ca sistemul trebuie adaptat la o anumita suprafata. Spre exemplu un sistem de 9000 BTU este perfect pentru o camera cu o suprafata cuprinsa intre 20 si 25 de metri patrati, iar o camera care are o suprafata cuprinsa intre 60 si 70 metri patrati este recomandat un aparat cu o capacitate de 24.000 BTU.

De asemenea aparatele de aer conditionat se impart in doua categorii in functie de sistemul acestora. Exista sistemul Split – o singura unitate interioara si o singura unitate interioara. Si un sistem de tip Multi – Split – o singura unitate exterioara si mai multe unitati interioare.

Sper ca aceste informatii va sunt utile si spor la cautat aparatul de aer conditionat perfect pentru voi.