De ce avem nevoie de mobila pe comanda?

De curand mi-am achizitionat un apartament. Desi imi doream unul de foarte mult timp abia de curand am reusit sa imi cumpar un apartament cu doua camere de aproximativ 50 de metri patrati. Spatiul este foarte mic, dar din punc de vedere financiar doar atat mi-am permis. Probabil ca nu sunt singura in aceasta situatie avand in vedere cat de scumpe sunt apartamente si cat de mic este salariu minim pe economie. Dar in sfarsit am acceptat situatia si m-am pus pe treaba. Bineinteles ca nu credeam niciodata ca voi gasi piese de mobilier care sa fie perfecte pentru spatiul de care dispun. Si incercand sa caut solutii cineva mi-a spus ca pot sa incerc sa imi fac mobila la comanda.

Desi am fost initial reticenta la aceasta sugestie, crezand ca nu voi gasi un mester care sa realizeze produse fix pe gustul meu, m-am inselat. Dupa cautari am gasit un site, mobilicasa.ro care face si mobile la comanda. Si uite asa am reusit sa imi mobilez apartamentul meu mic, fix cum mi-am dorit. Si am reusit sa aduc in casa tot ce aveam nevoie pentru a crea un adevarat camin.

Daca si tu ai un apartament mic nu iti fa griji. Solutii sunt peste tot, trebuie doar sa iti deschizi orizonturile si sa vezi mai departe. Daca spatiul nu este o problema pentru tine, poti sa te consideri norocos dar intotdeauna iti va prinde bine un obiect de mobilier unicat, care sa nu semene cu nimic de pe piata.

Lucrurile sunt asa cum vrem noi sa fie, daca luptam pentru ele si credem in visul nostru. Al meu, momentan, a fost sa am un loc al meu care sa ma reprezinte. Al tau poate este altul, dar nu uita sa lupti pentru el in fiecare zi.