Este sau nu bun laptele praf?

Cand este vorba de hranirea sugarilor, parerile sunt impartite. Bineinteles, in unanimitate, s-a ajuns la concluzia ca laptele de mama este cel mai bun pentru bebelusi. Doar acesta contine absolut toate elementele nutritive necesare dezvoltarii sanatoase a sugarului. Exista multe voci care spun ca laptele praf, pentru copiii hraniti la biberon, nu este bun si ca mai bine li se administreaza lapte de vaca. Nimic mai fals. Daca un sugar nu poate fi alaptat, nu ii dati alt lapte afara de cel praf. Hranirea copiilor sub un an si chiar si peste cu lapte de vaca este cea mai mare greseala. Acesta are in compozitie anumite substante ce nu pot fi tolerate de aparatul digestiv al bebelusilor. De asemenea, este foarte este sarac in anumite vitamine mai mult decat esentiale pentru cresterea si dezvoltarea copilului. Exista si formule de lapte praf foarte ieftine si neindicate din punct de vedere al calitatilor nutritive. De aceea, este necesar sa va informati foarte bine inainte de a-i administra sugarului lapte praf. Consultati medicul pediatru daca nu puteti alapta copilul. Cu siguranta va va sfatui ce formula de lapte praf sa ii dati celui mic. Doar cateva sunt recomandate si de calitate pe piata. Una din cele mai vandute si apreciate marci la ora actuala este Topfer lapte praf. Atat pediatrii, cat si parintii care si-au hranit copiii cu lapte praf de la Topfer, recomanda acest brand datorita calitatilor sale extraordinare.

Topfer este o companie germana, unica in Europa, care se ocupa cu fabricarea acestui lapte inca din anul 1911. La ineput a fost introdus ca formula de lapte in scopuri terapeutice, ca mai apoi sa dezvolte o gama larga de produse pentru toti bebelusii alaptati astfel. La baza sta un lapte de calitate, provenit din fermele din Alpi, aflat sub un control foarte strict al calitatii. Atat zona unde se fabrica, cat si formula de lapte, sunt verificate periodic pentru ase asigura de faptul ca aceasta este una organica, cat mai naturala. Cercetatorii de la Topfer fac eforturi considerabile pentru a se apropia cat mai mult de compozitia laptelui matern. Este un produs ideal in faza de crestere a copilului, dar si pentru completare pentru bebelusii hraniti mixt. Elementele nutritive si vitaminele din laptele praf Topfer sunt atent dozate astfel incat sa suplineasca necesitatile bebelusilor la orice varsta.

Din fericire, pe langa calitatile exceptionale, nici pretul nu este unul foarte mare. Il puteti achizitiona, extrem de convenabil, de la Bebelusultau.ro.