Vara nu-i ca iarna

Pe multi sosirea verii ii binedispune si abia asteapta razele soarelui pentru a merge la strand sau terase. Pentru mine in schimb vara este oribil, deoarece nu pot sa tolerez caldura arzatoare, in special pe timpul zilei.

Astfel in fiecare vara trebuia sa suport arsita soarelui care se infiltra in izolatia blocului. Asta pana intr-o zi cand am decis sa fac o schimbare.

Am ales un aer conditionat portabil Vortex VAP-A12 de pe magazinul online Dwyn, din categoria lor cu numeroase produse din gama aer conditionat.

Acest aer conditionat portabil era solutia ideala pentru a combate caldura, deoarece spre deosebire de un aer conditionat traditional pe care il fixezi in perete , acesta, fiind portabil, il pot plimba in toate incaperile unde am mai multa nevoie de racoare.

Multi s-au intrebat de ce am preferat un aer conditionat protabil, iar motivul era foarte simplu, ba chiar le-am sugerat ca deja denumirea acestuia de “portabil” spune tot.

Faptul ca este portabil imi permite sa il port cu mine chiar si la biroul unde lucrez si unde duceam lipsa de aer conditionat pana acum ceva timp.

Aerul conditionat portabil Vortex VAP-A12, este un aparat clasa A, ce permite un reglaj al vitezei de ventilatie si afiseaza temperatura are, de asemnea, si 4 trepte pentru a alege tipul de climatizare dorita.

Consider ca acest aer conditionat portabil a fost cea mai buna investitie pe care am putut sa o fac vreodata, deoarece cu siguranta o sa ma bucur mult timp de calitatile ale acestui dispozitiv, iar faptul ca este din gama Vortex asigura calitate la un alt nivel.


Recomand tuturor sa faca o astfel de investie, deoarece veti combate caldura verii mult mai usor fara sa apelati la prosoape umede sau alte trucuri auzite de prin batrani.

Aerul conditionat e un must have pentru orice casa moderna!