Tot mai multe siteuri, bloguri si pagini de Facebook despre Constanta

Tot mai multe siteuri, bloguri si pagini de Facebook despre Constanta

S-ar putea spune ca orasul Constanta (si judetul in general, cu statiuni turistice in special) este tot mai prezent pe internet. Nu datorita unor eforturi de promovare ale autoritatilor, ci datorita locuitorilor Constantei. Au aparut asadar numeroase bloguri legate de Constanta, website-uri de stiri, editoriale, fotografii… unele cu informatii de actualitate, altele cu informatii istorice. Exista bloguri cu tenta sociala, politica, administrativa, de mediu etc. O mare varietate de tipuri de mesaje! Este si simplu sa lansezi o publicatie / blog – citeste mai mult aici despre cum poti sa folosesti wordpress pentru a ajunge sa ai cititori in scurt timp.

Si mai multa „agitatie” online pe tema Constanta este pe Facebook si pe Instagram, cele mai utilizare retele de socializare de catre romani. Pe prima dintre ele exista numeroase pagini si foarte multe grupuri legate de Constanta, unele pe anumite categorii de subiecte, altele generaliste. Este si simplu sa dezvolti o astfel de comunitate, este de ajuns sa publici de exemplu fotografii din oras sau fotografii mai vechi – vei genera o multime de share-uri si te vei promova natural, gratuit, atrangand audienta catre tine.

Cresterea online-ului nu este intamplatoare. Presa scrisa din Constanta a slabit mult, asa cum se intampla si la nivel national. Mai exista ziare locale, insa mai putine decat la momentul de apogeu al presei scrise locale. Pana si publicatiile print din Constanta sunt, probabil, mai mult citite online decat offline… Acesta este trandul si, pe plan local, este mai simplu pentru bloguri sa ajunga in fata publicului prin prisma interactiunii crescute cu cititorii.