Legatura dintre pantofi si personalitate

Încălțămintea practică înseamnă că persoana este agreabilă. Nu este surprinzător, încălțămintea practică dezvăluie că purtătorul este o persoană agreabilă. Spuneți ce doriți despre viața de dragoste a lui Taylor Swift, dar ea este numită constant cea mai caritabilă și cea mai generoasă celebritate. Dragostea cântăreței de 27 de ani pentru fanii ei este binecunoscută, la fel și etica sa puternică. Când nu-și scoate inima pe scenă sau o târăște pe covorul roșu, Taylor scoate tocurile ucigașe pentru pantofi casual fara toc și adidași confortabili în timpul ei liber.

Pantofii vechi, dar bine păstrați, aparțin unui tip conștient de persoană. Pantofii care nu sunt noi, dar arată bine îngrijiti aparțin oamenilor conștiincioși. O dedicație minuțioasă pentru menținerea încălțămintei se traduce probabil la alte aspecte din viața purtătorului, nu?

Kate Middleton este exemplul perfect în acest sens, întrucât ea este întotdeauna văzută purtand aceeasi încălțăminte de fiecare dată. Ducesa de Cambridge trebuie să fi fost vazuta in pantofii sai favoriti L.K. Bennett „Fern” de peste o duzină de ori acum, dar pantofii de culoare nude arată la fel de curati și la fel de proaspeti ca primele ori în care i-a purtat în 2016.

Pantofii Shabby dezvăluie un gânditor liberal. Pantofii cu aspect neplăcut și ieftin, cum ar fi flip-flops-urile și adidașiis cofalciti, oferă un purtător de gândire liberală. Chiar în momentul în care Miley Cyrus și-a lansat albumul „Bangerz” a fost, de asemenea, momentul în care a început să se îmbrace ca ceea ce ea însăși a descris drept „hippie murdar”, în adidași scruffy și flip-flops chiar și pentru o întâlnire romantică cu Liam Hemsworth. Miley poate fi religioasă, dar cântăreața „Party in the USA” este foarte vocală în privința căsătoriei gay, a drepturilor LGBQT și a problemelor de mediu.

Botine? Acestea aparțin unei persoane agresive. Aparent, ghetele pana la gleznă înseamnă că purtătorul este o persoană agresivă. Vă puteți imagina carismatica Gigi Hadid și provocatoarea Bella Hadid ca oameni agresivi? Cele două surori au făcut din botine, pantofii accesorii în acest sezon și sunt practic singurele responsabile pentru a face ca botinele să fie o tendință imensă în acest an.