Cele mai importante intrebari pe care sa le pui atunci cand apelezi la o firma de servicii funerare

Atunci cand o persoana din familie sau un prieten apropiat decedeaza, este necesar ca toate aspectele legate de inmormantare sa fie puse la punct corect, de cineva apropiat. Astfel, cele mai multe persoane delegate sa se ocupe de o inmormantare, apeleaza la firme care asigura servicii funerare. Inainte de a alege sa lucrezi cu o firma, este important sa pui o serie de intrebari care sa te ajute sa obtii toate informatiile de care ai nevoie.

Care este pretul pentru inmormantare

Preturile pe care o firma de pompe funebre le practica difera in functie de compania cu care alegi sa lucrezi, dar si de dorintele sau de posibilitatile clientilor. In plus, pretul va depinde si de modelul pe care sicriul il are, de tipul ceremoniei, de modul in care are loc transportul, de elementele florale cumparate si de toate serviciile conexe.

Sunt oferite si pachete speciale?

Atunci cand apelezi la o firma de servicii funerare Bucuresti, dar si din alte orase, vei vedea ca oferta este cat mai complexa astfel incat fiecare persoana sa gaseasca pachetul potrivit. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu specialistii si sa discuti pe rand detaliile pentru a intelege exact modul in care va decurge totul.

Decedarul poate fi transportat in alta tara?

Firmele de pompe funebre asigura de cele mai multe ori si transportul decedatului in alte tari, insa va trebui sa comunici de la inceput acest aspect pentru ca trebuie facute mai multe documente speciale legate de transport.

Pot fi comandate si monumente funerare?

Atunci can firma de servicii funerare se ocupa de lista completa a lucrarilor si echipamentelor, cu siguranta are in portofoliu si monumentele sau pietrele funerare si se poate face comanda astfel incat monumentul sa arate asa cum iti doresti. Ai de asemenea si posibilitatea de a achizitiona, in general si materiale suplimentare cum sunt bancile si gardurile.

Persoanele defavorizate sau pensionarii au reduceri speciale?

Pentru astfel de categorii, sunt numeroase firme de pompe funebre care dezvolta oferte speciale in incercarea de a gasi cele mai bune oferte astfel incat fiecare client care apeleaza la firma de pompe funebre sa beneficieze de o solutie personalizata.

Ce ofera firma de servicii funerare?

Cele mai multe firme care asigura servicii funerare ofera o serie vasta de optiuni pentru inmormantarea decedatilor. Printre cele mai importante astfel de servicii sunt incinerarea, exhumarea, inmormantarea, posibilitatea de a inmormanta decedatul intr-un cimitir privat si repatrierea.

Firmele care ofera astfel de servicii se straduiesc sa ofere cat mai multe optiuni, beneficii si reduceri, care sa se bazeze pe nevoile sau pe situatia financiara pe care clientul o are. Aceste firme ofera de asemenea si optiuni pentru pomeni, tinand cont de optiunile geografice si de dorintele clientilor. Aceste parastase si pomeni sunt tinute atat in locatia de resedinta, cat si in sali amenajate special sau la restaurant, in functie de optiunile pe care fiecare client le manifesta in mod cat mai explicit.