Cauti masini de taiat piatra si zidarie? Alege online scule si abrazivi cu livrare rapida oriunde

Indiferent daca ai nevoie de scule si abrazivi in judetul Constanta sau in orice localitate din tara, exista un magazin online de unde poti comanda produse Norton Clipper la pret foarte bun, cu livrare rapida din stocul propriu. Este vorba despre http://www.sculesiabrazivi.ro – distribuitor autorizat al celebrului brand Norton Clipper, o marca Saint-Gobain, singurul furnizor din lume care produce toate cele 5 tipuri principale de materiale abrazive, liderul global in productia de abrazivi.

Toate produsele comandate online beneficiaza de garantie, sunt produse originale, de cea mai buna calitate. Cei de la sculesiabrazivi.ro propun cele mai noi echipamente, gamele de ultima generatie lansate in cataloagele Norton Clipper, marca specializata in masini si scule diamantate, utilizate in special in constructii industriale si civile. Demn de mentionat este ca aceste echipamente sunt inclusiv fabricate in Europa – locatia de producatie principala de pe continentul nostru este in Luxemburg.

Pe langa stocurile mereu updatate, preturile minime si comenzile onorate rapid prin curier, magazinul online vine si cu avantajul de a oferi de la distanta consultanta specializata tuturor celor care au nevoie de acest serviciu inainte de achizitie. Se poate intra in comunicare cu reprezentantii de vanzari, experienta acestora se va concretiza in sfaturi pertinente, recomandari de echipamente in functie de nevoile specifice comunicate de clienti.

Saint-Gobain, prin Norton Clipper, se remarca prin inovatii in serie in domeniul sau de activitate. Spre exemplu, putem mentiona inovatii precum discurile diamantate Norton Silencio si masina de taiat pentru beton asfalt Clipper CS 451. Toate produsele impresioneaza prin performanta oferita in utilizare, prin precizie, eficienta, manevrabilitate, usurinta de transport si curatare, durabilitate.

Cauti masini de taiat piatra si zidarie? Este doar unul dintre segmentele propuse de magazinul online mai sus mentionat. Masini de taiat piatra si zidarie pot fi comandate la preturi accesibile, corecte. Un produs foarte avantajos este masina de taiat piatra Norton Clipper – CM42 -230V, care poate sa taie o dala de 60x60cm in doua jumatati de 30cm. Prezinta confort imbunatatit la utilizare, se poate transporta si depozita usor, are stabilitate si durabilitate imbunatatite fata de modelele anterioare, ofera debitare rapida, precisa, usoara, fara accesorii suplimentare.

Caracteristici principale ale modelului mentionat, masina de taiat piatra Norton Clipper – CM42 -230V: carucior de transport larg, cadru ranforsat lung; maner ergonomic; picioare rabatabile cu maner de strangere si roti de transport repozitionabile; carucior de transport larg, cu roti directoare, sistem anti-pivotare si blocare; ghidaj de taiere de inalta precizie cu setare angulara pe grade.