Alegerea unei imprimante laser

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o imprimanta noua laser, sunt mai multe aspecte pe care trebuie sa le analizezi pentru a lua decizia cea mai buna. Mai jos vom prezenta cateva elemente pe care trebuie sa le analizam atunci cand luam decizia privind imprimanta cea mai buna, asa cum este, de exemplu, imprimanta KYOCERA ECOSYS.

In primul rand trebuie sa hotaram intre o imprimanta monocrom sau color, in functie de nevoile dumneavoastra, de documentele pe care urmeaza sa le printati. Ar fi inutil sa platim bani suplimentari pe o imprimanta color atunci cand majoritatea documentelor sunt alb – negru. Doar daca aveti o cantitate semnificativa de documente color este recomandat sa va ganditi la o imprimanta color, altel, ocazional, puteti utiliza una publica.

Functiile imprimantei trebuie analizate, anume, daca aveti nevoie sa scanati documente, sa trimiteti fax-uri sau de facut copii, este recomandat sa va ganditi la o imprimanta multiunctionala care ar economisi bani si spatiu in casa fata de achizitionarea a 4 aparate.

Manipularea hartiei, anume printarea si pe o parte si pe alta, automat, este o modalitate de a economisi timp si hartie, ceea ce reprezinta un motiv intemeiat datorita caruia este recomandat sa fiti atent la achizitie.

Conectivitatea imprimantei este foarte importanta deoarece, intr-o organizatie, este ideal ca intreg personalul sa aiba acces la imprimanta, pentru a nu fi nevoie ca fiecare birou sa aiba propria imprimanta.

Usurinta de a utiliza imprimanta este foarte importanta, de aceea, un ecran tactil intuitiv ar fi util.

As mai adauga si perioada de garantie si service-ul imprimantei deoarece ar fi important ca atunci cand aceasta se strica, sa stim ca ne putem baza pe un service bun si rapid.