Despre bijuterii – informatii interesante

Comportamentul de a impodobi corpul cu bijuterii este unul prezent din cele mai vechi timpuri si care dainuie pana astazi; preocuparea cu precadere feminina, de a avea cele mai frumoase bijuterii, asa cum este Inel de logodna ATCOM Lux cu diamant KALEB

Sunt informatii interesante despre bijuterii pe care le poti avea, de exemplu faptul ca cea mai vechie bijuterie dateaza de 100.000 de ani si reprezinta niste perle realizate din coaja de copac, avand rol decorativ.

Primul diamnt gasit a fost descoperit in India in secolul al IV-lea iar aceasta piatra este considerata cea mai frumoasa si cea mai durabila.

Opalul este o piatra asociata cu ghinionul si cu nefericirea datorita unei opere scrise in trecut, chiar daca pana in momentul acela opalul este o piatra foarte apreciata.

Primul inel de logona se pare ca a fost oferit in anul 1477, in semn de promisiune a unei nunti care avea sa se realizeze sigur iar oferirea inelului de logodna pare sa fi devenit un gest aproape obligatoriu de atunci si pana astazi.

Piatra cea mai populara pentru inelele de logodna este diamantul iar restul pietrelor reprezinta doar 10% din pietrele de pe inelele de logona.

Exista bijuterii care contin insecte vii precum gandacii, care se ataseaza unor bijuterii si sunt foarte la moda pentru amatorii de senzational.