Firma pe care o poți alege pentru lucrări de construcții, reparații și amenajări drumuri, închirieri utilaje și multe altele

Oricine dezvoltă un proiect în sectorul construcțiilor caută un partener de încredere, o firmă serioasă pe care se poate baza pentru execuție rapidă și sigură, la cel mai înalt nivel de calitate. Cei care doresc un astfel de partener serios pot opta pentru o colaborare cu firma Gama Admin Construct. Aceasta are sediul în București, dar efectuează în mod constant lucrări foarte diversificate în multe localități din țară.

Cu experiență acumulată începând cu anul 2011, a ajuns la un portofoliu impresionant de clienți – firme din domeniul privat, cât și din administrația publică, astfel realizându-se lucrări într-o paletă foarte variată din cadrul construcțiilor și ingineriei în construcții. De la reparații drumuri până la inchirieri utilaje, totul se poate oferi în cele mai bune condiții de calitate.

„Societatea Gama Admin Construct, cu ajutorul personalui angajat, are capacitatea tehnică, organizatorică și materială de a executa o gamă diversă de lucrări de construcții și amenajări, cum ar fi: modernizări și extinderi rețele de apă și canal, rețele pluviale, rețele de gaz; branșări / debranșări de la rețeaua de canal, alimentare cu apă și gaz; reabilitare drumuri – turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri; reabilitare și modernizare străzi și trotuare – terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate și decorative; servicii de deszăpezire”, se menționează într-un document de prezentare a companiei.

Firma este orientată spre perfecționarea continuă a sistemului de management al calității conform cu cerințele standardului ISO 9001, ISO 14001 și Legii 10/1995, pentru creșterea performanțelor și a calității serviciilor.

Dincolo de lucrările prestate în mod direct, firma asigură închirieri utilaje construcții în regim avantajos pentru alte companii și pentru persoane care efectuează lucrări în regie proprie. Faptul că deține o astfel de flotă proprie de utilaje indică soliditatea companiei și capacitatea acesteia de a asigura servicii de înaltă calitate, efectuate în termenele stabilite pentru execuție.

Pentru reparatii drumuri sau construcție drumuri noi, se utilizează echipamente profesionale, cu atenție maximă la detalii, pentru un rezultat conform așteptărilor. Fiecare lucrare este demarată după o analiză atentă, pentru a fi alese cele mai bune opțiuni de lucru. În strânsă colaborare cu clientul, se pune accent pe comunicare, pentru alegeri cu adevărat inspirate, corecte de la start și până la predarea lucrării finalizate. Ținând cont de experiența acumulată, se pot oferi recomandări, se poate asigura consultanță pe tot procesul.

Gama Admin Construct poate fi urmărită și pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/Gama.Admin.Construct/ și poate fi contactată la nr. de telefon 0723 567 941 sau prin email la adresa office @ gama-admin.ro. Adresa sediului: Str. Prel. Ghencea, Nr. 147K Sector 6, București.