Distribuie prietenilor tai!

Organizarea de targuri de nunti a devenit in ultimii ani o practica obisnuita in Constanta, de doua ori pe an. Chiar in perioada urmatoare, mai exact intre 17 si 19 martie 2017, se va organiza in oras un nou astfel de eveniment, la Pavilionul Expozitional, In parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Constanta. Cu doar doua saptamani mai devreme, Targul Ghidul Miresei poposeste la Bucuresti, la Romexpo.

Targurile de nunti de acest fel au devenit foarte populare in randul romanilor. Sunt utile atat pentru clientii finali, cat si pentru companiile ce ofera produse si servicii specifice nuntilor. Printre expozanti se numara asadar producatori si distribuitori de rochii de mireasa si de costume de mire, restaurante si alte sali de nunti, companii specializate in organizarea de evenimente, firme de catering etc. Nu lipsesc companiile ce ofera servicii de foto – video pentru nunti, dar si agentiile de turism ce propun vacante pentru luna de miere.

La orice targ de nunti, cu siguranta ca in centrul atentiei se afla insa mereu rochiile de mireasa. Viitoarele mirese vin aici insotite de prieteni sau / si familie, cautand rochia perfecta. Chiar daca aceasta nu este identificata si cumparata neaparat la targ, important este contactul cu furnizorii, studierea ofertelor din piata, analiza diferitelor modele de rochii. Cum stii de exemplu ca ti se potriveste cel mai bine un model de rochie de mireasa tip printesa? Trebuie, desigur, sa probezi cateva articole. Poate, din contra, vei observa ca ar fi mai bine sa alegi rochii de mireasa de tip sirena, care arata mai bine pe corpul tau.

La targurile de nunti participa adesea cupluri tinere, chiar si care se gandesc la nunta cu un orizont mai indepartat. Este frumos sa intri in acest univers al nuntilor, sa treci de la simple idei si planuri, la ceva concret, vazand cum se intampla lucrurile, ce oferte exista, cum se pot transforma visele in realitate. Nu sunt de ignorat costurile, caci si ele trebuie avute in vedere la orice eveniment de acest gen.

O vizita la un targ de nunti te va ajuta mai rapid sa strangi oferte de la companii de profil si sa poti face un buget realist pentru nunta, dincolo de ideile generale. De asemenea, poti vedea ce ofera un specialist in organizarea de evenimente, urmand sa decizi daca merita colaborarea sau daca vei opta pentru organizare pe cont propriu.