Distribuie prietenilor tai!

Orasul Constanta nu este atat de afectat de canicula pe timpul verii, gratie influentei Marii Negre. Totusi, in functie de tipul locuintei, de izolatie, de pozitionare, poate fi mai mult decat necesara montarea unui aparat de aer conditionat (sau chiar a doua aparate, in locuintele mai mari). De asemenea, in hoteluri, spatii de birouri, magazine, spatii industriale, prezenta unor aparate de climatizare este practic o chestiune standard.

Harta retailului modern din Constanta este astazi destul de densa, ceea ce este desigur in beneficiul consumatorilor. De unde poti cumpara un aparat de aer conditionat in Constanta? Variantele sunt multiple si este bine sa compari preturile. In primul rand, merita atentie magazinele electroIT – Altex (City Park, Vivo! si Cora Bratianu), Flanco (Vivo!, Tom, Auchan City), dar si brandul local Tonis. In aceeasi categorie am putea include si eMag, care detine un showroom in Constanta. Acolo practic se poate comanda, se poate solicita consultanta, livrarea facandu-se insa direct la adresa unde se va instala aparatul.

Si alte retele de comert modern pot fi vizitate pentru o achizitie de aparat de aer conditionat. Este vorba despre Carrefour, Cora (City Park si Bratianu), Auchan, Metro si Selgros. In hipermarketuri, promotiile sunt disponibile pe perioade limitate, putand fi consultate cel mai simplu in cataloage tiparite sau online.

Cea mai mare varietate de produse va fi la indemana, evident, pe internet. In magazine online precum eMag, Altex, Flanco dar si multe altele, gama de aparate de aer conditionat este foarte variata si in acelasi timp disponibila la preturi prietenoase. Merita sa „vanati” eventual si promotiile ce includ montaj gratuit.

Online gasiti si cele mai utile pareri aparate aer conditionat, pe fel de fel de website-uri – unele de specialitate, altele reviste online, forumuri, bloguri. Utile sunt si recenziile postate de clienti pe marile e-shop-uri electroIT. Nu in ultimul rand, offline sau online, se pot solicita informatii si recomandari inclusiv de la reprezentantii magazinelor.

Probabil cea mai buna optiune de shopping pentru aparate de aer conditionat de comanda online, dupa o vizita in magazine offline. Demn de mentionat este si faptul ca, in sezonul cald, aparatele de aer conditionat sunt in prim-plan in campaniile promotionale concepute de retaileri.