Distribuie prietenilor tai!

Cel mai utilizat dispozitiv IT&C din jurul nostru este smartphone-ul, in sensul ca nu doar il folosim in calitate de gadget, ci si il purtam alaturi de noi oriunde mergem. Mutat atat de des dintr-un loc in altul, evident ca telefonul mobil este extrem de expus accidentelor de orice fel. Utilizarea unei huse ajuta, la fel si prezenta unei folii de protectie, insa efectul este unul foarte limitat – in continuare apar zgarieturi care se pot transforma in mici „drame” pentru posesorul de smartphone: se va ajunge la momentul in care display-ul va trebui inlocuit.

In rolul smartphone-ului poate fi, desigur, tableta, dar si laptopul, smartwatch-ul sau chiar camera foto digitala. Toate acestea au ecrane care necesita protectie speciala. Oricat de multa grija ai avea, tot se intampla… Recent a fost lansat insa in Romania WowFixit – solutia revolutionara care protejeaza ecranul smartphone-ului sau a oricarui alt dispozitiv pe care il folosim, precum cele enumerate mai sus.

wowfixitWowFixit este o „altfel de folie”, o solutie care se aplica pe ecran. Solutia se intareste rapid dupa aplicare si devine un strat asemanator sticlei, cu o duritate care poate fi comparata cu cea a diamantului! Nu apar bule dupa aplicare (asa cum se intampla in general in cazul foliilor clasice, lipite pe ecran). WowFixit este ultra-rezistent la zgarieturi, anti-bacterian si… cu adevarat invizibil.

Fiecare dintre noi are cu siguranta multe experiente in care WowFixit s-ar fi dovedit a fi de folos. Da, smartphone-ul „acela” la care tineai asa mult, tableta „aceea” pentru care ai platit rate sa o poti cumpara, „acel” laptop ultra-portabil pentru care ai facut un efort special, renuntand si la concediul la mare… Fiecare are povesti spuse probabil prietenilor, care in viitor au sansa de a nu se mai repeta. WowFixit nici macar nu este o solutie scumpa si poate fi achizitionat din magazine selectate, dar cel mai simplu direct din magazinul online oficial, la adresa http://wowfixit.com.ro – vine apoi prin curier oriunde doresti in Romania, inclusiv in Constanta.

„Datorita nanotehnologiei, Wowfixit ofera un strat ultra rezistent. Fiind mai degraba un lichid decat un strat solid de plastic, nu vor aparea bule de aer. Cu WowFixit, ecranul telefonului este limpede asemeni cristalului iar vivacitatea, culorile si luminozitatea cresc”, subliniaza reprezentantii WowFixit.