Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/), impreuna cu Andreea Basca si al ei drag proiect, Wonderland – obiecte cu design de poveste, invita mamele din Constanta sa dea viata traistutelor prin pictura. Cursul se va desfasura sambata, 8 iulie, intre orele 10:00 – 12:00, la sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A.
Cursul isi propune ca participantele sa se pregateasca pentru vara intr-un mod distractiv, şi anume,sa picteze sacoşe/traistuţe din bumbac, pe care sa le decoreze şi sa le personalizeze in funcţie de preferinţe.
Costul cursului este de 60 lei, cu traistutele si toate materialele incluse in pret iar inscrierile se fac la adresa olivia.grigore @ wahm.ro.
Despre trainer:
Am urmat cursurile Facultatii de Arhitectura de interior, Sectia Mobilier si Decoratiuni, din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” si a lucrat cativa ani ca si consultant in design la o firma de mobila la comanda. Pasiunile ei sunt designul interior, reconditionarea si reconversia mobilierului, pictura, dar si cusutul si brodatul. Ii place sa lucreze cu diverse materiale, in special cu lemn si derivate din lemn si materiale textile cu texturi diverse. Pagina ei este https://www.facebook.com/Wonderland.obiecte.cu.design.de.poveste/
Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.
Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.