Distribuie prietenilor tai!

Noi, ca oameni, suntem vânători. Ne place să căutăm și să ne păstrăm pradă,dar si să o ucidem și să o mâncăm. Cumpărăturile de pantofi seamănă cu acest obicei instinctual.

Gândul la cumpărături ne oferă o cantitate de dopamină. Odată ce ajungem la destinație, adica la magazin in mall sau in magazinul online de pantofi de dama nivelul de dopamină este încă acolo. Ne căutăm pradă. Apoi simțim un sentiment de împlinire când o găsim. Dar nu suntem încă acolo ne va face să ne simțim vinovați de o astfel de achiziție frivolă..

În ciuda posibilelor falimente, cumpărăturile și achiziționarea de pantofi ne oferă un sentiment de satisfacție. Pantoful este ceva ce ne-am dorit, ceva pe care l-am urmărit și ceva ce am obținut în cele din urmă pentru noi înșine.

Ai putea avea o tulburare? Oricine caută să-și găsească pantofii, în ciuda mijloacelor lor financiare sau a altor probleme care apar, ar putea avea mai mult o problemă în desfășurare. Tulburarea obsesiv-compulsivă este definită ca obsesia cu variații de compulsie.

Prin urmare, dacă constrângerea dvs. este cumpărarea de încălțăminte, atunci este posibil să aveți nevoie de mai mult ajutor. Din punct de vedere tehnic, cei cu acest obicei au constrângeri în fiecare zi. Fără aceste constrângeri, ei simt anxietate severă. Deci, dacă simți că viata se termina dacă trece o zi fără să cumperi pantofi, atunci ai nevoie de psiholog.