Black Friday la Farmacia la pret Mic: Reduceri la sute de produse, cadou pentru orice comanda, tombole pentru toti pacientii

Stim ca titlul este prea lung, dar avem atatea lucruri bune sa va spunem incat nici nu stim cu ce sa incepem. In primul rand, in perioada 13.11.2020 – 22.11.2020 avem Black Friday Reloaded.

Dupa succesul de anul trecut pentru care va multumim, anul acesta v-am ascultat si venim catre voi cu zeci de mii de cadouri si tombole cu premii atractive pentru comenzile plasate in perioada evenimentului. De ce atat de multe surprize? Pentru ca vrem ca toti sa fiti fericiti pentru ca fiecare merita sa simta spiritul de Black Friday.

Iata cateva repere, doar ca sa va deschidem apetitul pentru cumparaturi:

  • Transport gratuit pentru vitaminele si suplimentele de la Naturalis pentru ca suntem intr-o perioada in care focusul trebuie sa fie pe imunitate si sanatate;

  • Transport gratuit la produsele de igiena orala de la Foramen si produsele dermatocosmetice de la Rilastil pentru ca e mai important ca oricand sa avem grija de noi si de corpul nostru;

  • Tombole pentru cumparaturi de minim 50 de lei la produsele din gamele selectate;

  • Cadou un complex de vitamine B+C la achizitia oricarui produs de la Wallmark;

  • Cadou o crema de maini cu argan la oricare achizitie de geluri cumparate de la Ziaja;

Practic la noi primesti si tot primesti… Dar cel mai bine acceseaza tu acest link Black Friday 2020 si alege singur oferta care ti se potriveste!

Povestea Farmacia la Preț Mic!

Site-ul www.farmacialapretmic.ro a fost lansat în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. FLPM a reușit să redefinească conceptul de Pret Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Site-ul are o creștere organică constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate  de la cele mai cunoscute companii de profil.

In plus din acest an farmacialapretmic.ro livreaza DOAR in Bucuresti si judetul Ilfov medicamente cu temperatura controlata.