apartament la mare concurs tuborg

Apartament de 2 camere in Tomis Plus Constanta – de castigat in promotia Tuborg

Cea mai noua campanie promotionala lansata de Tuborg propune drept premiu principal un apartament de 2 camere in Constanta, in complexul rezidential Tomis Plus. De ce nu, premiul ar putea fi castigat chiar de un constantean 🙂 Campania ofera si alte premii spectaculoase – un Jeep Renegade, o excursie in Thailanda pentru doua persoane, 55 smartphone-uri Samsung S6. De asemenea, se mai ofera 40.000 de premii instant, constand in pachete cu 4 doze Tuborg.

„Tuborg recompenseaza in aceasta vara loialitatea consumatorilor sai printr-o campanie speciala, dezvoltata sub conceptul Tuborg da tonul, setand atmosfera pentru o vara inedita, plina de savoare si premii extraordinare, fiind astfel pentru prima oara cand un brand de bere ofera premii de o asemenea amploare. Prin intermediul promotiei nationale Premii mari in culori tari, derulata in perioada 16 mai – 31 iulie 2016, persoanele care achizitioneaza orice produs Tuborg participant au sansa de a castiga premii prin tragere la sorti”, spun organizatorii.

Tuborg da tonul

Pentru a se inscrie in promotie, consumatorii trebuie sa inregistreze codul de sub capacul sticlei sau cheitei dozei prin SMS la 1782 sau pe www.tuborg.ro. Regulamentul oficial al promotiei este disponibil pe www.tuborg.ro sau la infoline 021.528.1782. Valoarea totala a premiilor inscrise in campanie este de 699.289 lei.

Gama de produse participante in promotia nationala Tuborg da Tonul la Premii mari in culori tari: Tuborg sticla 0.33l, Tuborg sticla 0.5 l (returnabila) si doza 0.5l, Tuborg sticla 0.75 l.

Brandul Tuborg este prezent in Romania din anul 1997, deci de aproape 20 de ani.

Sfatul ConstantaMea.com: nu uitati sa consumati bere in mod responsabil 😉

10 comments

  1. Da am 2 mailuri de ce nu le primiti ? Daca nu va inbunatatiti sit-ul si nu putem sa lasam codurile inseamna ca este pur si simplu o escrocherie ca atatea altele ce numai in Romania se pot face.

    1. Site-ul acesta nu are legatura cu tuborg.ro, intrati acolo si incercati. Din cate am observat, se pot inregistra coduri – mai intai treceti data de nastere, apoi trebuie sa va faceti un cont de utilizator. Daca intampinati probleme tehnice, incercati sa-i contactati pe cei de la Tuborg.

  2. Unde se anunță cistigatori
    căci pe www/tuborg.ro nu exista așa ceva.Care este codul cistigator la tragerea la sorti di 28.06.2016 pentru excursia în Thailanda?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *