Modalitati moderne de a interactiona cu sectorul de restaurante si catering

Probabil inca de la inventarea telefonului, deci de mai mult de un secol, modalitatea clasica de a face o rezervare la un restaurant este sa suni in locatia respectiva pentru a face acest lucru. Nu de putine ori se intampla insa ca persoana care inregistreaza rezervarea sa nu isi noteze datele corect ori sa apara alte incurcaturi.

Mai nou, exista variante moderne pentru a face rezervari la restaurant si totul se leaga, desigur, de internet. Au aparut platforme ca MyDinner Restaurante cu meniul zilei, unde sunt listate restaurante din diverse orase din tara, inclusiv din Constanta. Online se pot face rezervari si tot online se pot inregistra comenzi cu livrare la domiciliu sau la birou, de la firme de catering.

Cei care cauta restaurante constanta vor descoperi pe website-ul mai sus mentionat restaurante cunoscute publicului de la malul Marii Negre, asa cum sunt Albastro sau Bueno. Interesant este ca fiecare restaurant este listat cu informatii detaliate, inclusiv despre preturi, locatie, meniu etc. Se mentioneaza la fiecare unitate daca se pot face sau nu comenzi pentru livrare.

Sa luam exemplul paginii dedicate restaurantului Albatros din Constanta. Vizitatorii pot vedea fotografii din restaurant, pot citi o prezentare, pot vizualiza locatia pe harta, dincolo de adresa exacta. Exista numere de telefon pentru contact, programul obisnuit de functionare, tipul de plati acceptate (cash si cu cardul).

„In cursul saptamanii si in afara sezonului de nunti Restaurantul Albators este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa le satisfaca cele mai exigente preferinte culinare, cu preparate din bucataria romaneasca traditionala, bucataria internationala clasica sau din cele mai exotice colturi ale lumii. In cursul saptamanii, cina beneficiaza de muzica live, in acordurile placute ale orchestrei”, se precizeaza pe MyDinner.

De ce sa nu recurgi la modalitatile moderne de a interactiona cu sectorul de restaurante si catering? Totul este gratuit, simplu, eficient, oriunde te-ai afla, atat timp cat ai acces la internet. Poti de asemenea vizita paginile de pe retelele sociale ale restaurantelor, pentru a afla noutati sau pentru a interactiona direct, atunci cand ai nevoie de anumite informatii.