Soarecii nu misca in fata serviciilor DDD

La inceputul verii am inceput sa aud zgomote foarte ciudate care proveneau din podul casei mele. Am crezut ca sunt doar inchipuiri sau ca vantul ne joaca o farsa, insa devenise evident ca la noi in pod se misca ceva. Desi am fost tentant sa cred in fantome la inceput, am luat lucrurile rational si m-am intrebat ce ar putea fi.

Dupa ce m-am gandit mult si bine, am decis ca voi urca in pod pentru a analiza situatia. M-am inarmat cu o lanterna si o matura si am inceput sa cotrobai prin lucruri. Dar, primul lucru de care m-am lovit, atunci cand am urcat in pod, a fost un miros ciudat, aproape putred. Cand m-am uitat in sensul din care provenea mirosul, am observat bucati de sunca afumata de care uitasem si acum era roasa de catre soareci. Mediul din podul meu a fost prea cald pentru sunca si asta i-a modificat starea, iar mirosul stricat a invitat soarecii.

Desi nu stiam in ce stadiu era infestatia, m-am gandit ca mai bine chem profesionisti in domeniu. Astfel am sunat la numarul celor de la Compania DDD, o firma de specialitate care se ocupa cu servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Compania DDD a preluat telefonul meu si, intelegand gravitatea problemei, au promis ca vor trimite o echipa de specialisti chiar a doua zi.

A doua zi, la primele ore, am avut parte de un telefon din partea echipei Companiei DDD si acestia m-au rugat sa le arat zona infestata. Dupa ce i-am urcat in pod, au inceput sa analizeze in detaliu zona si au constatat ca am nevoie de o deratizare chimica.

Am fost de acord cu aceasta optiune, deoarece pe site-ul lor am vazut tabelul cu preturi servicii deratizare si stiam ca nu aveam cum sa sparg bugetul.

De cand am folosit serviciile lor de deratizare, nu am mai avut niciodata probleme cu soarecii.