Un cadou inedit – Guest Post

Ca in fiecare an, mi-am surprins fratele cu un cadou inedit in ziua de Craciun. Nici anul acesta nu va fi o exceptie si ii voi cumpara ceva care sa ii placa extraordinar de mult. M-am gandit bine de ce anume ar avea nevoie si am ajuns la concluzia ca un ceas de mana ar fi ideal. Dintre toate magazinele online, am ales sa cumpar de pe Ceasmania.ro, locul cu cele mai frumoase ceasuri de calitate.

Site-ul lor ofera o multime de ceasuri barbatesti si ceasuri pentru dame, la preturi accesibile de la brand-uri originale precum Lacoste, Omega, Mont Blanc si multe altele.

Din punctul meu de vedere, ceasul este cel mai folositor accesoriu, deoarece ofera utilizatorului un look deosebit si indica ora pentru a fi punctual in orice situatie.

Cautand in categoria de ceasuri barbati, am gasit o multime de modele interesante, insa bugetul imi permitea sa cumpar doar anumite ceasuri. M-am gandit bine la ce si-ar dori fratele meu si am ales ceasurile de la Guess.

Guess este un brand recunoscut la nivel mondial, nu numai pentru ceasurile de calitate, ci si pentru obiectele vestimentare, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

De aceea, m-am gandit ca i-ar placea modelul de ceas Crew W1051G1 Guess. Acest model are un design casual, dar si modern, de culoare neagra.

Carcasa ceasului este realizata din otel inoxidabil negru, iar cureua din piele si nylon se inchide cu o catarama. Ceasul foloseste tehnologia quartz pentru a fucntiona si are o rezistenta de pana la 100 metri sub apa. Display-ul de tip analog si afiseaza ora, minutul si secunda.

Am comandat ceasul si a ajuns prin curier surprinzator de repede. A trebuit sa il ascund bine, deaorece mai sunt cateva saptamani bune pana la Craciun. Intre timp, l-am ambalt si astept sa il pun sub brad. Recomand Ceasmania.ro pentru produsele lor exceptionale!