Apa Kangen in Romania

Apa Kangen alcalină este produsă de sistemele de alcalinizare și ionizare japoneze Enagic, companie cu peste trei decenii de experiență care a aprovizionat până în prezent sute de spitale și restaurante din întreaga lume, fiind producător de top al instalațiilor ionizatoare de apă alcalină.

Apa Kangen are trei proprietăți importante

1. Antioxidarea. Fiind antioxidantă, are efect anti-îmbătrânire și anti-inflamator având un ORP negativ de până la -400.
2. Micro-structura este capacitatea apei alcaline Kangen de a hidrata și de a se infiltra în organism cu o putere mult mai mare, asta deoarece ionizatoarele, prin electroniză, micșorează de 3 ori moleculele din micro-structură. Practic, apa Kangen ajunge la creier în 60 secunde, pe când apa plată în 10 minute.
3. Alcalinitatea. Apa Kangen este apă alcalină ionizată cu un pH de 9.5 și ajută sângele să neutralizeze depunerile acide, prevenind și bolile care apar ca urmare a acidității din organism. Cu cât corpul este mai acid, cu atât este mai bolnav, însă, cu cât este mai bazic, alcalin, este mai sănătos.

Aparatele de apă Kangen produc 5 tipuri de apă

1. Miraculoasa apă alcalină Kangen, cu pH alcalin de 8.5, 9 și pH 9.5
2. Apa neutră Kangen, fiind o apă plată, ce nu trece prin motorul de electroliză, cu pH 7
3. Apa de frumusețe, cu pH cuprins între 4 și 6; este denumită „de frumusețe” deoarece înlocuiește cu succes tonicele sau after-shave-ul având proprietăți astringente.
4. Apa puternic acidă, cu pH 2.7 are proprietăți dezinfectante. Folosiți-o pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blatul etc. și pentru a menține suprafețele curate și sigure.
5. Apa detergent sau apa puternic alcalină, cu pH 11 care înlătură pesticidele, ierbicidele și toxinele de pe alimente. O puteți folosi pentru a curăța ustensilele din bucătărie ori poate elimina petele înlocuind cu brio detergentul.

Cum poți avea acasă propriul aparat de apă

Pentru comenzi trebuie să vizitați site-ul aparat apă Kangen și să alegeți ionizatorul potrivit nevoilor dvs. Completați formularul de comandă online sau solicitați telefonic aparatul la numărul de contact apa Kangen România 0735.55.55.05. Veți obține toate informațiile suplimentare de care aveți nevoie.
Aparatele de apă Kangen consumă puțină energie, au un aspect extrem de elegant și sunt ușor de folosit. Au o garanție de 5 ani, iar durata de viață preconizată este de 30 ani sau mai mult.

Schimbă-ți apa, schimbă-ți viața!