Atelier Croitorie de baza – bluza tip ie – eveniment marca Work at Home Moms in Constanta

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invita mamele din Constanta la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gandesc intuitiv, invaţa eficient si respira creativitate. Este vorba despre cursul Bluza tip ie, din cadrul cursului de croitorie de baza, alaturi de trainerul Irina Marangic. Cursul se va desfasura sambata, 8 iulie, intre orele 12:00 – 16:00, la sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A.

Cursul isi propune ca si persoanele care participa pentru prima data la un atelier de croitorie sa confectioneze aceasta bluza comoda, ale carei tipar si realizare sunt usor de executat.

In partea practica a atelierului, participantele isi vor lua masurile, vor realiza tiparul in baza lor, il vor transforma in sablon si vor croi si coase bluza in baza tutorialului primit. Ulterior, in sedinta urmatoare, bluza poate fi personalizata cu broderie sau aplicatii.

Afiș Croitorie de bază

Costul cursului este de 70 lei, iar cursantele isi vor aduce propria masina de cusut si materialul si instrumentele necesare. Inscrierile se fac la adresa olivia.grigore@wahm.ro, persoanele inscrise primind si tutorialul aferent cursului.

Despre trainer:

Irina a fost maistru instructor si a predat lucru manual si croitorie vreme de 20 de ani, este proiectant de imbracaminte si creator de bijuterii. Pasionata de obiectele vechi, facute cu mult suflet si pasiune, s-a orientat inca din 2005 spre restaurare de obiecte textile vechi.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.