Proiectie de film pentru copii – Oraselul Alandala – eveniment marca Work at Home Moms in Constanta

Asociatia Work at Home Moms (http://wahm.ro/), va invita cu drag in Constanţa la una din proiectiile de film castigatoare din cadrul festivalului KINOdiseea – International Children Film Festival – Oraselul Alandala! Filmul va fi proiectat vineri, 14 iulie, intre orele 17:00 – 19:00, la sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A.

Inscrierile se fac la olivia.grigore@wahm.ro iar proiectia se desfasoara in baza unei donatii libere.

Oraselul Alandala (Germania, 2014, 82′), in regia lui Veit Helmer, a fost in competitia KINOdiseea 2015 si este dublat in limba romana, pentru deliciul spectatorilor mari si mici. Recomandare de varsta: 3 – 99 de ani.

afiș proiecție Orășelul Alandala


Copiii si bunicii reusesc sa transforme un orasel din Europa intr-un loc al inventiilor si al recordurilor. Masina de gunoi devine fabrica de biciclete, o macara devine rollercoaster si totul pare posibil atunci cand imaginatia nu mai are limite.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.