De vorba cu cearcanele

Ah, cearcanelor, cearcanelor cum stricati voi chipul meu frumos si tanar! Nu va este mila de pielea mea fina, de ochii mei verzi, de buzele mele rosii, netede, umede si pline? Stati acolo de parca ati fi justitiari, in pozitie de drepti. Cu voi orice-as face nu este bine.
Am incercat sa ma culc la timp, crezand ca aveti delicateatea sa o stergeti. As! A doua zi infloreati dizgratios in jurul ochilor mei. Am auzit pe cineva ca daca pun comprese cu gheata si ceai de albastrele, va speriati si fugiti, dar nici asta nu a mers.
V-am acoperit, cum asezi un covor la repezeala peste gunoiul casei ca musafirii sa nu-l vada. Anticearcan, fond de ten, pudra s-au asezat fara succes peste voi, caci de ce incercam sa va maschez, va incapatanati mai tare.
M-ati chinuit ani de-a randul, dar pana aici v-a fost! Voi scapa de voi cu tratament cearcane facut la clinica doctorului Renert.
Eu joc cinstit cu voi si va spun deschis ce va asteapta.
1. Umplere temporara cu acid hialuronic. Substanta minune topeste ridurile si are forta de a va sterge din jurul ochilor. Crapati de ciuda ca voi obtine doua imbunatatiri in urma unei injectii care doare cat o piscatura de albina sau de tantar! Nu mi-e frica, fiindca totul se desfasoara rapid. Dupa interventie, va las la clinica si plec. Nu mai aveti putearea sa va tineti dupa mine.
2. Umplerea voastra cu grasime. Da, pana si grasimea va uraste atat de mult, incat sub mainile maiastre ale doctorului Renert si-a propus sa va sterga. Esteticianul va va sterge din jurul ochilor mei cum stergi o greseala dintr-o lucrare scrisa. Sa stiti ca si aceasta interventie are rol estetic. Imaginati-va ca mi se recolteaza grasimea inestetica de pe abdomen, cu ajutorul unei canule, apoi este injectata incet sa va distruga pe voi. Cel putin 10 ani nu ne mai vedem dupa aceea.
3. Depigmentarea cu peeling, laser CO2 sau Vbeam. Stiti, in functie de culoarea voastra se alege laserul, dar cert este ca sunteti pe cale de disparitie, indiferent ce tratament decide doctorul ca mi se potriveste!
Cat timp mai aveti de trait? Cateva zile, fiindca acum solicit programare si fiindca sunt foarte hotarata sa scap de relatia toxica si inestetica pe care o am cu voi, am sa urgentez, cat imi sta in putinta lucrurile.
Cum? Ma acuzati ca o fac din mandrie si ca nu pot sa ma accept asa cum sunt?
Fiecare este liber sa gandeasca asa cum ii place. Sa ma vad eu fara voi, judecatile celor din jur nu ma ajuta cu nimic! Este scumpa interventia? Dar nu platesc destul de scump ca ma trezesc cu voi in fiecare dimineata si toate produsele acelea cu care va acopar? Dar timpul meu? Trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata cu 30 de minute mai devreme sa va acopar.
A fost odata o fata cu cearcane, care suferea mult de modul in care cerculetele maronii din jurul ochilor ii afecta frumusetea…