Vedeta in industria frumusetii (P)

Fara sa sufar de narcisism, ma uit la pozele mele de pe site-ul de prezentare al studioului de videochat la care lucrez si imi place tot ceea ce vad. Vad o femeie perfecta, constienta de atuurile ei, sigura pe ea si de conditie sociala buna. Statutul i se citeste in privirile multumite, in bijuteriile pe care le poarta, in aspectul fetei si in mainile ingrijite. Lenjeria intima este de calitate si aproape noua, iar localul pare cel mai luxos hotel din lume. De fapt este studioul Money-studio.ro cel care m-a ajutat sa ajung aici.
Si pe strada lumea ma citeste repede ca sunt o femeie cu bani. Imi evalueaza hainele, poseta , incaltamintea din piele sau marca masinii, cand sunt la volan si isi da seama cu cine are de-a face.
De fapt este studioul money-studio.ro locul in care imi desfasor activitatea. Nu provin dintr-o familie bogata, ci am devenit bogata de cand lucrez aici. Nu ma gandeam vreodata sa scap de lipsuri, fiindca imi cumparam una si mi se rupea alta si uneori putinul pe care il aveam il pierdeam din neglijenta. Cu siguranta ca bogatii nu pot intelege asta!
Tin minte cat am plans in iarna in care am fost in vizita la bunici si mi-am lasat la usa singura pereche de cizme bune, iar cainele lor mi-a ros incaltamintea. Am ramas aproape desculta (pe atunci nu lucram nicaieri si nici la facultate nu reusisem), iar ei tipau la mine ca nu am avut grija de cizme…
Acum, aici, la Money-studio am camera mea vernil care ma pune in valoare fiindca vedeta lor fiind imi da mana sa pun conditii. Numai pentru mine se aduce o anumita marca de cafea si lichiorul de menta, dar cand stam ca felete inainte de inceperea programului le pregatesc si lor cafeaua Kiss and go dupa care ma topesc.
Imi plac lucrurile bune, iar videochatul imi rafineaza permanent pretentiile. De cand lucrez aici, am inceput sa strabat pamantul din aproape in aproape, adica intai Europa cu toate tarile si minunatiile ei, apoi alt continent si inca unul. Nu iese niciun produs cosmetic bun si scump sa nu-l testez. Am folosit crema de fata cu caviar, cu fir de aur si din extract de melc si ma mandresc cu colectiile mele de genti din piele de crocodil facute manual si cu ceasurile scumpe. Am facut un calcul sumar in cazul in care raman fara serviciu si duc la amanet sau vand ceasurile si bijuteriile care imi apartin, pot trai 10 ani din vanzarea lor fara griji…
M-am indepartat suficient de saracie sa stiu ca nu ma va mai prinde din urma niciodata si zambesc fericita.
Nu am platit niciun pret pentru acest lucru, ci ei m-au facut mai fermecatoare, mai misterioasa, mai feminina. Au investit enorm in mine, de aceea imi fac treaba cat pot de bine ca semn de recunostinta fata de cei care m-au scos din anonimat.
E mult de cand nu aveam decat o pereche de pantofi. Astazi am peste 200 in colectie si mi se par prea putini.  Money-studio.ro imi da posibilitatea sa traiesc in luxul pe care il ador si sa fiu generoasa si cu cei dragi!

(P) Acest articol este advertorial / guestpost.