Cum si unde poti viziona filme in Constanta

In orasul Constanta exista destul de multe oportunitati de petrecere a timpului liber outdoor, fiind vorba de un oras turistic. In ceea ce priveste posibilitatea de a viziona filme, avem pe lista 3 cinematografe (dupa ce pentru o perioada de timp a existat unul singur!): CityPlex Tomis Mall, Cinema City din City Park si Cinema City din Vivo! Constanta. Toate sunt cinematografe de timp multiplex, adica exista mai multe sali, proiectii de film in acelasi timp, inclusiv 3D. Mai mult decat atat, exista si varianta 4Dx, doar intr-o sala a cinematografului Cinema City din City Park (cel mai nou in oras la acest moment).

Pentru filme hd exista insa varianta si mai simpla de vizionare: direct acasa. Sau in orice loc, gratie dispozitivelor mobile – laptop, tableta si smartphone. Este adevarat ca nu prea se pot viziona filme foarte noi, dar exista in prezent servicii specializate care ofera, contra cost, pe baza unui abonament, acces la foarte multe filme si seriale de succes, inclusiv premiere in domeniu! Putem mentiona aici HGO Go si Netflix, cele mai cunoscute branduri in domeniu.

Ce alta varianta au constantenii? Sa comande filme pe dvd si blu ray. Se poate comanda simplu orice film aparut pe un astfel de dispozitiv si merita spus ca filmele de succes apar in acest format la doar cateva luni de la premiera din cinematograf! Asadar, cu siguranta poti gasi multe filme hd foarte bune pe care sa le comanzi online si pe care sa le primesti pe un suport fizic. Avantajul este ca platesti o singura data si apoi poti sa vizionezi filmele preferate oricand, de cate ori doresti, fara a mai plati ceva in plus.

Care metoda este mai buna pentru a viziona filme atunci cand esti in orasul nostru (acasa sau afara)? Cu siguranta ca totul depinde de optiunile personale, dar si de moment. Cele mai multe persoane aleg un mix al tuturor variantelor mai sus mentionate. Astfel, merg din cand in cand la cinema, pentru a petrece timp cu cei dragi si pentru a experimenta senzatia vizionarii intr-o sala mare, cu sunet deosebit; de asemenea, comanda dvd-uri cu filme hd acasa, pentru a le vedea si revedea de cate ori vor, alaturi de persoane apropiate; in alte momente, acceseaza servicii online de filme si astfel pot vedea productii de top oricand doresc, oriunde s-ar afla, chiar si de pe smartphone.

In prezent, traficul de date este foarte ieftin (adesea inclus, chiar nelimitat, la viteze tot mai mari) – si asta atunci cand nu ai la dispozitie o retea de tip wifi. Astfel, este accesibil pentru oricine sa poata vedea online, pe orice ecran, filme si seriale de succes. Diferenta dintre cele trei metode vizeaza si momentul de difuzare, dupa cum am semnalat mai sus: in cinema poti vedea filmele „de azi”, pe dvd-uri filmele „de ieri”, in timp ce online de obicei filme ceva mai vechi (de macar 6-12 luni). O singura mare exceptie: serialele de televiziune, care sunt difuzate online chiar si in premiera absoluta.