Xonix Crossfit XCR-MX001, Ceas barbatesc

Noua colectie a brandului Xonix este intitulata Crossfit si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Xonix Crossfit XCR-MX001.

Noua colectie de ceasuri barbatesti este dedicata intru-totul stilului sport, iar brandul Xonix s-a remarcat mereu prin intermediul gadgeturilor inovatoare, cu rezistenta crescuta si prin intemrediul aspiratiile sale tech de ultima generatie.

Noul ceas barbatesc Xonix Crossfit XCR-MX001 este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru gadgeturile cu aptitudine atletica pe care le produce.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce apartin mixului de stiluri casual si sport.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este de culoare neagra, materialul din care este compus cadranul este plastic, iar display-ul ceasului este un mix intre unul analog si un display digital cu iluminat. Geamul ceasului este construit din plexiglas, un material cu 30 de ori mai rezinstent decat cristalul mineral netratat.

Ceasul este prevazut cu ecran digital, grosimea ceasului ajunge pana la 12 mm, ceasul mai este dotat cu abilitati antistatice si antisoc, acesta este dotat cu cronograf, carcasa ceasului este de culoare alba, are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o super garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Acest detaliu denota faptul ca noul ceas lansat de brandul Xonix este un ceas sportiv, foarte permisiv cand vine vorba de interactiunea cu apa.

Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita faptului ca acest mecanism este rezistent la abraziune, zgariere, spargere sau ciobire.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas sport, un accesoriu ideal pentru persoanele ce au o constitutie foarte atletica.

Bratara ceasului Xonix Crossfit XCR-MX001 este compusa din materialul silicon, culoarea bratarii este alba, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, iar ceasul mai este dotat si cu afisaj data, alarma, afisaj ora, afisaj minute sau afisaj secunde.