Marketingdirect – o sursa de informatii utile

Marketingdirect este solutia la care toate firmele ar trebui sa apeleze pentru a-si mari portofoliul de clienti. Aceasta firma are sediul in Arad, dar colaboreaza cu institutii si firme din toata tara.

Marketingdirect va pune la dispozitie orice lista firme, pe care clientii o pot achizitiona online, in format electronic.

O lista cu firmele din toata tara este foarte utila, deoarece reduce costul si timpul de cercetare in mediul business din Romania.

Un investitor va sti unde sa apeleze cand are la dispozitie aceasta lista cu firme. Documentul contine absolut toate informatiile necesare despre afacerea respectiva incluzand numarul angajatiilor si capitalul anual al firmei.

De asemenea, Marketingdirect pune la dispozitie si un CD cu date firme ce poate fi comandat exclusiv de pe site-ul lor oficial.

Acest CD contine informatii foarte importante despre afacerile cu care doresti sa colaborezi precum: numele firmei, forma juridica, numar de inregistrare, CUI, judet, oras, cod CAEN, persoana de contact, email, adresa web, telefon, fax, capital social, cifra de afaceri, profit brut, numar de angajati, apartenenta la sistemul cameral.

Astfel de informatii sunt mai mult decat suficiente pentru a dezovolta o strategie de marketing de succes pentru a face un profit cat mai mare.

Beneficiul de a lucra cu Marketingdirect este ca acestia isi onoreaza toti clientii iar atunci cand apar schimbari in statusurile firmelor iti ofera un update in legatura cu firma respectiva.

Chiar daca detii o afacere de mici dimensiuni prin intermediul serviciilor Marketingdirect, te poti extinde mult mai repede iar cresterea propriului capital va fi imediat sesizata.

Este genul de investitie care nu poate sa dea gres, deoarece o lista de firme este mereu utila in baza de date a companiei.

Veti face contracte mult mai usor, deoarece toate firmele disponibile pe Marketingdirect sunt verificate si in conformitate cu legea.