Cea mai buna agentie pentru inchirieri si vanzari apartamente

De curand am terminat studiile si am reusit sa prind un post in Bucuresti super ok, cu un salariu perfect si cel mai important, fac ceea ce imi place si ce am studiat. Fiind din provincie aveam nevoie sa imi gasesc o chirie cat de cat decenta si de preferat sa nu fie in celalalt capat al orasului fata de locul unde urmeaza sa lucrez.

Intamplator cand navigam pe site-uri de specialitate cu anunturi cu apartamente de inchiriat in Bucuresti, am dat peste unul care mi-a atras atentia si anume al agentiei Realkom imobiliare, care ofera spre vanzare sau inchiriere apartamente. In cel mai scurt timp i-am contactat si am facut o programare pentru a discuta in legatura cu ofertele si posibilitatile prin care pot inchiria prin intermediul lor. Ajuns acolo am fost intampinat de angajati amabili care s-au comportat ca la carte. Un plus excelent pentru inceput.

In doar cateva minute am gasit impreuna cu cel care am discutat, apartamentul perfect. Atat in ceea ce priveste zona, cat si pretul chiriei si aspectul acestuia. De asemenea am beneficiat si de consultanta gratuita prezentandu-mi ofertele perfecte pentru mine si nevoile mele.

Numai decat am fost sa il vad si m-am indragostit. Ulterior am aflat ca acest apartament este ori spre inchiriere ori spre vanzare ceea ce m-a dus cu gandul ca duca o perioada de lucru de acomodare sa imi fac un credit si sa il achizitionez.

Aceasta agentie imobiliara, Realkom, a dovedit ca este o agentie care isi doreste ca clientii sai sa beneficieze de cele mai bune servicii fie ca este vorba de achizitionarea sau inchirirerea unei case, unui apartament, teren sau spatiu comercial. Angajatii acestei agentii s-au comportat exemplar si profesionist si au stiut exact ce sa caute conform cerintelor mele.

Recomand aceasta agentie imobiliara cu mare drag, deoarece merita pentru ca fac o treaba cu adevarat buna. Pe viitor daca voi mai avea nevoie bineinteles ca tot la acestia o sa apelez si o sa ii recomand cu mare drag tuturor celor care au nevoie sa cumpere sau sa inchirieze locuinte.