Unitatea de aer conditionat mobila

Aerul conditionat portabil este special creat pentru a fi folosit in multiple spatii si pentru a fi mobil, prin urmare se adapteaza usor incaperilor disponibile, indiferent de tipul lor. Interebarea este daca intr-o camera in care nu exista fereastra se poate folosi o unitate de aer conditionat portabila, asa cum este aerul conditionat mobil Platinium

La aceasta intrebare raspunsul este pozitiv, doar ca trebuie sa adoptam un anumit comportament pentru a realiza acest lucru; imporatant este sa se inteleaga felul in care functioneaza uniteatea de aer conditionat portabila si ce anume trebuie sa aceti.

Plecam de la premiza clara ca rostul unei astfel de unitati este sa raceasca temperatura intr-o anumita incapere si, mai mult decat atat, functioneaza si ca dezumidificator; trebuie sa ne uitam la unitatea exterioara care este constituita din compresor, bobina si ventilator si astfel, aerul cald este preluat din interior spre unitate de catre agentul frigorific si trecuta prin bobina compresorului. In acest timp, in care aerul se deplaseaza prin compresor, ventilatorul elimina aer care reduce temperatura si astfel, aerul cald este eliminat in exterior iar cel rece se intoarce in casa.

Prin urmare etapele sunt aceleasi, anume se face dezumidificarea, se elimina caldura iar aerul rece se intoarce in interiorul incaperii. Important este, inssa ca trebuie ca aerul cald sa poata fi evacuat ceea ce intr-o camera cu fereatra este perfect realizabil printr-un furtun. Dar atunci cand nu avem fereastra, cum este posibil acest lucru?

In aceasta situatie este important fie sa realizam o gaura prin perete, fie sa avem acces la un sistem de ventilatie, fie un plafon prin care se poate realiza eliminarea aerului cald.

Cert este ca un aparat de aer conditionat portabil este usor de utilizat, este mobil, poate fi asezat intr-un colt al camerei si se incadreaza foarte bine in design-ul acesteia si are si un pret avantajor in raport cu ceea ce ofera acesta.