Avantajele închirierii unui Hyundai Santa Fe

Un interior spațios și o manevrabilitate superbă fac Hyundai Santa Fe o alegere excelentă in ceea ce priveste închirierea de mașina pentru oricine și pentru orice scop. Indiferent de bugetul dvs. pentru inchirierea unei masini suv Hyundai Santa Fe exista o serie de oferte și reduceri pentru a face aceasta masina sa aibe un pret accesibil. Cu o mașină de închiriat Hyundai Santa Fe, veți avea șansa de a vă face următoarea călătorie într-o aventură pe șosea. Iată câteva dintre avantaje:

  • Cel mai bine vândut model Hyundai din Statele Unite ale Americii, puteți fi sigur că veți obține un top al liniei de închiriere Hyundai.

  • Cu un motor V-6 puternic și sensibil, care oferă o experiență de conducere fără probleme, veți fi foarte fericiți .

  • Santa Fe include scaune de ultimă generație pentru confortul maxim pe distante lungi și scurte, precum și mult spațiu pentru pasageri și marfă.

  • Când vă gândiți să închiriați un autoturism Hyundai, profitați de ofertele și reducerile speciale. Puteți găsi cupoane de redcere pentru Hyundai Santa Fe, precum și alte vehicule de închiriat prin navigarea pe site-ul www.masinideinchiriat.ro. Vă recomandăm să faceți rezervarea în avans online sau prin contactarea directă a echipei noastre. La primele discutii, puteti beneficia si de reducerea semnificativa prin achitarea avansului. In cazul in care nu veti gasi disponibila masina Hyundai Santa Fe, putem garanta pentru o alta inchiriere echivalentă din aceeași categorie.

Dotari incluse:

  1. Locuri :5 cu scaune electrice si incalzite, tapiterie piele

  2. Uși: 4

  3. Transmisie automată,4X4,pilot automat

  4. 10 airbaguri

  5. Geamuri si oglinzi electrice

  6. Cd mp3+usb

  7. Carburant: Diesel

  8. Bagaje 3 trolere / 4 valize

  9. Aer condiționa : Da