Tendințe de unghii pentru 2020

Culoriile unghiilor sunt importante pentru aspectul tău de frumusețe. Acum este momentul perfect pentru a sări la tendințele distractive în timp ce trecem de la aspectul nostru de primăvară. Ne-am uitat la statistici și am vorbit cu experții în unghii și ne-au oferit informații despre culorile, formele și finisajele care vor fi la moda în acest sezon – și cele mai bune sfaturi despre cum puteți face aspectul acasă!

Primavara aceasta, este vorba despre culori de unghii îndrăznețe, artă distractiva pe unghii și unghii în formă de migdale. Cele mai bune culori îndrăznețe din acest an sunt diferite de coralii vibrați și portocalele neon ale trecutului: nuanta de piersica coapta și bluzele cu flori si porumb își au timpul la soare. Linii grafice atrăgătoare și manichiură curcubeu vor domni.

Galben

Pentru vară, este cel mai bun moment să mergi un pic mai îndrăzneț cu alegerile tale de culoare – fără a ieși prea mult în afara zonei tale de confort ”, spune Eleanor Langston, Chief Creative Officer al Paintbox, un salon de unghii din New York. „Galbenul lămâie este surprinzător de lingușitor pe toate tonurile pielii.” Această culoare fericită vă va ajuta să străluciti ziua!

Albastru

Scoate un albastru liniștitor care arată bine tot timpul anului. Nuanțele de albastru-bleo sunt ușor șic, și ar putea doar să detroneze manichiura clasică roșie.

Piersica

Potriviți-vă aspectul de frumusețe cu zilele călduroase de vară cu o oja frumoasa care ajută la creșterea căldurii. Această culoare este atrăgătoare, fără a fi prea dramatică.

Data viitoare când vă aflați la salonul de unghii, puteți obține această culoare ca o baie de pulbere obtinand unghii din acril. Pinterest a înregistrat o creștere a postarilor de 442% pentru tendințele de unghii in culori calde în acest an, care încep cu un strat de bază, o baie în pulbere și se repetă până când finisajul este la fel de strălucitor și neted ca gelul.