Beneficii de sănătate ale purtării bijuteriilor din aur

Din cele mai vechi timpuri bijuteriile de aur au devenit o declarație de modă și un accesoriu adorat de fiecare femeie. În zilele vechi, aurul nu a fost folosit ca o tendință de modă. Ornamentele de aur au fost privite din cauza semnificației lor, mai degrabă decât o manifestare a unei declarații de modă atunci. Cu toate acestea, deși modul în care privim lucrurile trebuie să se fi schimbat, esența și impactul purtătorilor de aur rămân aceleași chiar și astăzi.

Din cele mai vechi timpuri, se folosesc avantajele aurului cum ar fi proprietățile de vindecare și ați fi surprinși să aflați cum pot bijuteriile din aur personalizate Atcom să vă îmbunătățească starea de sanatate. Mai mult, una dintre cercetări a confirmat că purtarea aurului pe piele poate îmbunătăți și atenua simptomele artritei reumatoide la o proporție semnificativă de suferinzi. Experiența lungă a arătat, de asemenea, că există foarte puține efecte secundare adverse cu care se confruntă purtătorii de bijuterii din aur, chiar și pe perioade lungi de timp.

Avantajele purtării bijuteriilor de aur. Proprietăți de vindecare a aurului

Dacă o persoană a luat aur pur (aur de 24 de karate) și l-a pus pe o zonă cu o rana deschisa sau pe un loc inflamat, se spune că aceasta va ajuta la vindecarea rănii și la controlul infecției. Mai mult decât atât, în trecut, s-a considerat că aurul poseda o energie care a adus vibrații calde și liniștitoare corpului pentru a ajuta la vindecare, căci atunci când corpul se relaxează și vasele de sânge din celule nu sunt atât de restrânse, sângele se poate mișca prin țesuturi mai ușor. Întrucât vindecarea este creșterea celulelor noi care înlocuiesc celulele moarte, corpul se va vindeca mult mai bine și mai repede.