Cureaua diferentiaza „barbatii” de „baieti”

Curelele fac ceea ce au de făcut și fac asta pentru noi în mod consecvent. Ele exista ceea ce înseamnă că pantalonii noștri nu cad. Dacă te uiți la asta în felul acesta, atunci te poți gândi la centura ca la una foarte dimensională și neinteresantă. Cu toate acestea, dacă luați în considerare cât de departe producătorii de curele și designerii au plecat doar pentru a avea centura perfectă, atunci vă puteți uita la centurile cu mai multă admirație și apreciere. Cât de multa munca exista în fiecare centură și ce povesti mai pot spune centurile noastre, pentru ca noi să le prețuim mai mult? Aceste informații despre curele vă vor face să vă iubiți colecția chiar mai mult.

Cureaua dvs. este mai puternică decât credeți.

Curelele din piele pură pot dura până la 10 ani, fără a obține nici o zgârietură, chiar și cu o utilizare aspră! Astfel, este important să se concluzioneze că centurile de piele au două tipuri de durabilitate: durabilitate funcțională și durabilitate estetică.

Piele naturală vs. piele falsă

Curelele din piele naturală, care sunt fabricate din piele de animale 100%, pot rămâne fără zgârieturi și pot fi folosite chiar și până la un deceniu. Piele falsă, pe de altă parte, este fabricată din materiale non-standard, cum ar fi polimerii. Purtarea curelelor de piele falsă sau ecologica poate fi în regulă la început, dar odată ce uzura începe să atace construirea centurii si aspectul ei, aceasta începe să arate urat si sa cedeze. Pielea se fisureaza, se rupe, iar cureaua își pierde strălucirea și forța.

Curelele din piele TJ fac accesorii de modă excelente și completează aspectul dvs. formal, semi-formal și casual. De asemenea, acestea sunt destinate separării „bărbaților” de „băieți”, deoarece oamenii mari ar dori să-și pună mâinile pe cureaua reala, autentica, din piele pură. Acestea ar putea fi mai scumpe decât alternativa ecologica, dar calitatea lor va fi cu adevărat în valoare de preț. În cele din urmă, nimic nu depășește cu adevărat standardul și calitatea unui original.